Buchi

BUCHI is een toonaangevende wereldwijde leverancier van belangrijke scheidingstechnieken voor onderzoekslaboratoria evenals het nabije-infrarood spectroscopie, distillatie en extractie ten behoeve van de kwaliteitscontrole. Hun doel is om een hoog niveau van bekwaamheid te ondersteunen in productontwikkeling, productie en toepassing rond deze technologieën.

BUCHI is niet alleen een aanbieder van individuele instrumenten maar ook een solution provider waarbij verschillende componenten gecombineert worden om tot een ​​complex systeem te komen. Diepgaande applicatiekennis leidt tot een optimale configuratie, waardoor zij in staat zijn om de klanten een op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Het begrijpen van de situatie van de klant vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Al hun producten voldoen aan de filosofie van "Kwaliteit in uw handen".

Ze streven ernaar om producten en oplossingen te ontwikkelen die solide, doordacht ontworpen, handig en gebruiksvriendelijk zijn om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Produccategorieën:

← Terug naar het overzicht

Video