Nieuws

ALL IN ONE screening pathogenen? JA! het is mogelijk!

Algemeen , Banner

Het is een lange, gecompliceerde reis van boerenfamiliebedrijf naar familiediner. De acties die u onderneemt en de beslissingen die u neemt tijdens deze reis kunnen invloed hebben op consumenten en families overal ter wereld...

Lees meer →

Sla met ons een nieuwe weg in!

Algemeen , Banner

Ontdek in enkele klikken de Biokar website, onze leverancier van media voor voeding, water en cosmetica: Biokar bechikt over kant en klaar, poeders, klassieke of chromogene media.

Lees meer →

NIEUWE Promo's Ovan !

Algemeen , Banner

Is uw labo toe aan vernieuwing? Nood aan een nieuwe incubator of waterbad ? Geniet dan NU van onze tijdelijke promo op de apparaten en toebehoren van Ovan.

Lees meer →

Laborama 2018: Bezoek ons op stand I7

Algemeen , Banner

Na de succesvolle 2018 editie, zijn we verheugd u te melden dat Led techno ook dit jaar weer zal deelnemen aan de jaarlijkse vakbeurs voor laboratoriumtechnologie: "Laborama" De 18de editie zal naar jaarlijkse gewoonte doorgaan op donderdag 15 en vrijdag 16 maart in de hallen van Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden.

Lees meer →

Een nieuw lid van de Petrifilm familie is nu AFNOR gevalideerd! Het gaat om de Petrifilm bepaling melkzuurbacteriën!

Algemeen

Het is een snelle en een betrouwbare manier van testen in slechts drie stappen. 1: De plaat inoculeren met 1ml van het monster. 2: Incuberen bij een geschikte temperatuur (28°C tot 27°C) 3: De kolonies tellen na 48 uren. In vergelijking met de traditionele methoden zorgt de kant en klare Petrifilm voor de vermindering van diverse belangrijke factoren. Denk maar aan een vermindering van uw afval, de uitstoot van broeikasgassen, energiebesparende werking en minder waterverbruik.

Lees meer →