Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces.

Algemeen

 

Geniet NU van onze unieke promo !

U heeft nog tot 31 january 2018 de tijd om de vernieuwde Luminometer aan te schaffen aan een zeer scherp tarief.

Voor de uitzonderlijke prijs bent u trotse eigenaar van deze super efficiënte Luminometer.

 

3M™ Clean-Trace™ Luminometer

Neem contact met ons op

 


Klik
hier om alle 3M Clean Trace brochures te bekijken

Even voorstellen: Het 3M™ Clean-Trace™ Hygiënecontrole- en Managementsysteem

Als het gaat om hygiënecontrole, heeft u veel lijnen lopen - en accurate informatie is cruciaal. Niet alle systemen zijn hetzelfde. Houd de vaart erin met het Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem, nu herontworpen en nog betrouwbaarder. Het helpt u bij een snelle voorbereiding op het doorlopen van audits. Ontworpen om u rust te bieden dankzij de verbeterde nauwkeurigheid en baanbrekende technologie.

Neem contact met ons op

 

 

Klaar wanneer u dat bent.

3M™ Clean-Trace™ ATP Tests
Er is geen tijd voor inefficiënte tests - u wilt uw monster zo snel mogelijk hebben. Clean-Trace ATP Tests hebben een intuïtief ontwerp dat gemakkelijk te implementeren en te gebruiken is. Dankzij de lange, flexibele vorm kunt u het wattenstaafje zelfs op die moeilijk te bereiken plaatsen gebruiken. De langwerpige wattenstaafjes zijn met gemak met één hand te activeren.

Hygiënecontrole kent een nieuwe grootheid.

De nieuwe herontworpen Clean-Trace-luminometer heeft een vergroot gebruikersgemak, snellere resultaten en eenvoudige éénhandsbediening. Het ergonomische ontwerp maakt testen makkelijk en minimaliseert trainingstijd en -kosten. Met een hogere mate van reproduceerbaarheid en de laagste variabiliteit in de markt, krijgt u de accurate resultaten waarop u kunt rekenen.

 

 

Krachtig. Flexibel.Onmisbaar.

Data die voor u werkt.3M™ Clean-Trace™ Hygiënemanagementsoftware Verspil geen tijd met het zoeken naar rapportages. Een herontworpen dashboard zorgt voor een snelle en makkelijke manier om rapportages te maken, op te slaan en op te zoeken. Clean-Trace hygiënemanagementsoftware maakt van data informatie zodat u de oorzaken kunt identificeren en direct actie kunt ondernemen. Nu nog makkelijker in het gebruik en intuïtiever met gemakkelijke draadloze en netwerkmogelijkheden. Zet uw data aan het werk zodat trends op de werkplek worden herkend. Optimaliseer de productiviteit en voeg waarde toe aan het proces.

Data die voor u werkt.

Data is slechts data - totdat het is versimpeld, gestroomlijnd en wordt gepresenteerd als informatie die u helpt om betere en goedgeïnformeerde beslissingen te nemen. Met Clean-Trace hygiënemanagementsoftware kunt u snel exact lokaliseren waar een reinigingsprobleem zich heeft voorgedaan en actie ondernemen. Vind aandachtsgebieden of voorspel waar zich problemen zouden kunnen voordoen. Verbeter de reinigingsconsistentie, de controle en de ´in één keer goed´reiniging die helpen om de uitvaltijd te beperken en zorgen voor een sneller hervatten van de productie. Wees proactief en voorkom kleine problemen voordat ze groot worden.

Neem contact met ons op

De test die verder kijkt dan het oppervlak.

Wanneer mensen op u rekenen om de risico´s te identificeren en te managen, dan heeft u accurate informatie nodig. Om vol vertrouwen deze ingrijpende beslissingen te nemen, heeft u meer nodig dan een visueel assessment. U heeft snellere resultaten nodig dan microbiologische tests kunnen leveren. U heeft behoefte aan een betrouwbaar, compleet systeem dat u helpt om de Hygiënecontrole te managen - dan kunt u een beslissing maken en verder gaan.

Ondersteuning waar u op kunt bouwen.

Voedselveiligheid bewaken is een grote verantwoordelijkheid - maar u hoeft dit niet alleen te doen. Het is onze taak om u te helpen uw risico te beperken en uw werkzaamheden te verbeteren - elke partij, elke dienst, elke dag.
Om meer te leren over hoe het 3M™ Clean-Trace™ Hygiënecontrole- en managementsysteem u kan helpen om uw merk en zaak te beschermen, neem dan contact op met ons.

Neem contact met ons op

 

 

 

← Terug naar het overzicht

Afbeeldingen