Nood aan luchtcontrole? Wij presenteren u de "Spin Air" airsampler.

Door gebruik te maken van de revolutionaire Spin-technologie kunnen de gebruikers zeer nauwkeurig te werk gaan, waardoor ze sneller bacteriën kunnen opsporen. 

Interessant voor wie? 
De Spin Airs zijn toepasbaar in diverse toepassingsgebieden, denk maar aan de famaceutische en medische sector, de voedingsindustrie, de cosmetische sector en de diverse gezondheidszorgfaciliteiten. 
Allen halen ze hun voordeel uit het gebruik van de Spin Air. 

Hoe werkt het? 
Het bedienen van de Spin Air is heel eenvoudig, mede omdat de monsternemers een compact ontwerp hebben en makkelijk tranporteerbaar zijn. 

In eerste instantie brengt de gebruiker een Petriplaat in met als tweede stap het op zijn plaats schroeven van het deksel. De nauwkeurig gemeten luchtvolumes worden bemonsterd doordat ze naar het Agar-oppervlak van de Petriplaat geduwd worden. 
Na incubatie maakt kolonie-overschrijving het mogelijk om de microbiële luchtkwaliteit te beoordelen. 

  

Enkele highlights van de Spin Air 

Een ongeëvenaarde Spin-technologie: De Spin-technologie van IUL verhoogt de nauwkeurigheid, precisie en resolutie van de luchtstalen, zelfs bij stalen die afgenomen worden in middel tot hoog verontreinigde omgevingen. Deze bemonsteringstechnologie maakt 100% gebruik van het beschikbare Agar-oppervlak, dit verhoogt in tegenstelling tot andere Air Samplers waar er maar 5% benut wordt de gegevens sterk.  

Gebruiksgemak of gemakkelijke staalafname:De Air Samplers zijn compact en draagbaar, ze kunnen op een statief bevestigd worden voor het nemen van een adequate steekproef.  Wanneer een luchtprobleem optreedt zal een alarm luiden en wordt het proces afgebroken. Een handige countdown-functie voorkomt het risico op een onnodige tussenkomst van de operator en de resultaten.

Volledige traceerbaarheid: 
LIMS-vriendelijke gegevensrecords, printerconnectiviteit en barcode-lezer-compatibiliteit maken het mogelijk om de staal volledig traceerbaar te maken.

 

Bekijk via onderstaande link de technische productbrochure van de Spin Air. 

← Terug naar het overzicht

Afbeeldingen

Bestanden