Nieuws

Een nieuw lid van de Petrifilm familie is nu AFNOR gevalideerd! Het gaat om de Petrifilm bepaling melkzuurbacteriën!

Algemeen

Het is een snelle en een betrouwbare manier van testen in slechts drie stappen. 1: De plaat inoculeren met 1ml van het monster. 2: Incuberen bij een geschikte temperatuur (28°C tot 27°C) 3: De kolonies tellen na 48 uren. In vergelijking met de traditionele methoden zorgt de kant en klare Petrifilm voor de vermindering van diverse belangrijke factoren. Denk maar aan een vermindering van uw afval, de uitstoot van broeikasgassen, energiebesparende werking en minder waterverbruik.

Lees meer →

Geniet NU van onze LM1 LUMINOMETER unieke promo !

Algemeen , Banner

U heeft nog tot 31 december 2017 de tijd om de vernieuwde Luminometer aan te schaffen aan een zeer scherp tarief. De herontworpen Clean-Trace-luminometer biedt een vergroot gebruikersgemak, snellere resultaten en eenvoudige éénhandsbediening. Het ergonomische ontwerp maakt testen makkelijk en minimaliseert trainingstijd en -kosten. Met verbeterde prestaties en baanbrekende technologie krijgt u resultaten waar u op kunt rekenen.

Lees meer →

Zorg voor een vroege kerst en koop nu een autoclaaf voor uw labo!

Algemeen , Banner

Led techno biedt u een korting van 5% aan op de aankoop van een autoclaaf uit het HMC-gamma! En aangezien een leuke verrassing nooit alleen komt, ontvangt u (een) gratis draadmand(en) voor uw autoclaaf*.

Lees meer →

!!! Promo's Ovan !!!

Algemeen , Banner

Is uw labo toe aan vernieuwing? Nood aan een nieuwe incubator of waterbad ? Geniet dan NU van onze tijdelijke promo op de apparaten en toebehoren van Ovan.

Lees meer →

Back2Lab promo

Ontdek onze herfstpromoties !

Lees meer →