Nieuws

Een nieuw lid van de Petrifilm familie is nu AFNOR gevalideerd! Het gaat om de Petrifilm bepaling melkzuurbacteriën!

Algemeen

Het is een snelle en een betrouwbare manier van testen in slechts drie stappen. 1: De plaat inoculeren met 1ml van het monster. 2: Incuberen bij een geschikte temperatuur (28°C tot 27°C) 3: De kolonies tellen na 48 uren. In vergelijking met de traditionele methoden zorgt de kant en klare Petrifilm voor de vermindering van diverse belangrijke factoren. Denk maar aan een vermindering van uw afval, de uitstoot van broeikasgassen, energiebesparende werking en minder waterverbruik.

Lees meer →

Back2Lab promo

Ontdek onze herfstpromoties !

Lees meer →

Pipetting robots for biologists

Algemeen , Banner

How many pipetting can you do for 8 € per day ?

Lees meer →

Cronobacter : Nieuwe NF EN ISO-norm

Algemeen

Maak kennis met het selectief aanrijkingsmedium ‘CBS’ en de kant-en-klare ‘CCI’ voedingsbodem van BIOKAR voor de opsporing en bevestiging van Cronobacter volgens de nieuwe NF EN ISO 22964-norm.

Lees meer →

Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces.

Algemeen

U heeft nog tot 31 december 2017 de tijd om de vernieuwde Luminometer aan te schaffen aan een zeer scherp tarief. De herontworpen Clean-Trace-luminometer biedt een vergroot gebruikersgemak, snellere resultaten en eenvoudige éénhandsbediening. Het ergonomische ontwerp maakt testen makkelijk en minimaliseert trainingstijd en -kosten. Met verbeterde prestaties en baanbrekende technologie krijgt u resultaten waar u op kunt rekenen.

Lees meer →