Technische dienst

Waarom een eigen technische dienst?

Om u  een optimale technische ondersteuning te kunnen aanbieden, investeert Led Techno in een eigen technische dienst gecertificeerd door onze leveranciers.

Dit betekent dat onze techniekers worden opgeleid door onze leveranciers waardoor we herstellingen en onderhoud kunnen uitvoeren volgens de voorgeschreven normen. 

Led Techno is houder van het "Laborama Quality Service Label"

Dit label werd gelanceerd ter controle van bedrijven die actief zijn binnen de laboratorium sector. Alleen bedrijven die lid zijn van Laborama en die voldoen aan de eisen krijgen dit "Laborama Quality Service Label".

Led Techno voldoet aan deze veeleisende criteria en toont trots dit kwaliteitslabel. Door deze erkenning verbindt Led Techno zich ertoe om de kwaliteit van haar diensten te waarborgen en voortdurend te verbeteren binnen de laboratorium sector.

Wat zijn uw voordelen?

• U kan rekenen op een grote flexibiliteit van onze techniekers
• Wij verzekeren u de beste service en u kunt rekenen op professioneel advies van onze specialisten
• Herstellingen worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats of de techniekers komen ter plaatse, om zo het probleem vast te stellen en u de beste oplossing te kunnen bieden voor het probleem.
• De service-engineers worden door onze leveranciers opgeleid en gecertificeerd. Door de permanente opleidingen blijven ze steeds up-to-date om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn.
• Het onderhoud van de toestellen worden uitgevoerd volgens de norman van de fabrikant en volgens een traceerbaar
 kwaliteitssysteem.
• Wij maken enkel gebruik van originele en nieuwe wisselstukken om het onderhoud van de apparaten uit te voeren.

Interventie aanvraag

Indien u een interventie aanvraag wenst, dan kan u onderstaand formulier gebruiken. Of stuur de interventieaanvraag per fax aan + 32 (0)11 73 36 91. 

Leveradres

Contactpersoon

Interventie details