Heatingblock digital – 2 block EU plug

Nieuw toestel

Multifunctionele, hoge wattage, constante temperatuur, VWR® digitale blokverwarmers zijn zuinig, veelzijdig en compact. Deze digitale modellen bieden reproduceerbare resultaten, uitzonderlijke temperatuuruniformiteit en zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Met de temperatuurkalibratiemodus kan de gebruiker de eenheid kalibreren naar een extern temperatuurapparaat. In de tijdmodus klinkt een alarm wanneer de tijd nul bereikt en de eenheid de ingestelde temperatuur bereikt.

  • Compact ontwerp met kleine voetafdruk
  • Temperatuurbereik van omgevingstemperatuur +5 tot 120 ° C
  • Waarschuwingslampje 'Heet' symbool brandt wanneer de temperatuur boven 40 ° C is
  • Geschikt voor VWR® verwisselbare modulaire verwarmingsblokken voor buizen met een capaciteit van 0,2 tot 50 ml
  • Kan worden gebruikt bij 18 tot 33 ° C, met 20 tot 80% relatieve vochtigheid, niet condenserend

Deze multifunctionele eenheden zijn ideaal voor incubatie en activering van culturen, enzymreacties, immunoassays, denaturerende eiwitten, DNA-toepassingen, ELISA, smelt- / kookpunten en diverse andere laboratoriumprocedures.

Microprocessorregeling: PID-microprocessortemperatuurregeling, met optionele externe RTD-sonde, biedt een temperatuurstabiliteit van slechts ± 0,1 ° C, met een temperatuuruniformiteit van slechts ± 0,1 ° C. Monsters worden snel en nauwkeurig op temperatuur gebracht, opwarmtijd tot 100 ºC is 16 minuten. De temperatuur wordt aangepast in stappen van 0,1 ° C.LED-display: Touchpad-bediening met eenvoudig af te lezen, onafhankelijke LED-displays voor temperatuur en tijd. Toont instelpunt en werkelijke temperaturen. Timer geeft de verstreken tijd weer of, indien geprogrammeerd op door de gebruiker gedefinieerde limiet, schakelt de eenheid uit wanneer de tijd nul bereikt.

Eenheden hebben afzonderlijke verwisselbare modulaire verwarmingsblokken, die verschillende monstercontainers bevatten, zoals microbuisjes, centrifugebuizen, flesjes, microplaten en PCR-strips of -buizen. Blokken zijn voorzien van een thermometer en hebben een nauw 'buis- en blokcontact' voor maximale warmtebehoud. Alle dry block-verwarmers hebben een ingebouwde steun voor het monteren van de sondekit.

Certificaten: TUV vermeld, voldoet aan RoHS.

Verwarmingsblokken apart verkrijgbaar.

 

 

 


Verkoopsprijs: 789 euro excl. BTW

Normale prijs: 1315 euro excl. BTW

Ref: APP-00020