De nieuwe risicotest voor Salmonella

THE NEW SALMONELLA RISK TEST

Waarom kiezen voor een sneltest?

  • inzetten op de kracht van omgevingsmonitoring en procescontroles
  • voorkomen van uitbraken en recals
  • passende risicobeoordeling implementeren

 

Waarom de keuze voor N-Light Salmonella Risk?

Het is van cruciaal belang Salmonella in een vroeg stadium op te sporen en te elimineren, omdat sommige stammen zich kunnen vermenigvuldigen bij temperaturen van slechts 7°C. Sommige stammen zijn enigszins hittebestendig, vooral in droge of vetrijke levensmiddelen, zoals zoute snacks, zaden, specerijen en zuivelpoeders.

N-LightTM Salmonella Risk is een snelle detectiemethode voor kwaliteitsmanagers in de voedingsindustrie die gefrustreerd zijn over het lage aantal bruikbare resultaten die hun monitoring oplevert. De toepassing van deze methode in uw omgevingsmonitoring maakt een eenvoudige, veilige en betaalbare laboratoriumvrije risicoscreening op Salmonella mogelijk. Het stelt u in staat onmiddellijk corrigerende maatregelen te nemen met betrekking tot potentiële besmettingshaarden. De sleutel tot deze nieuwe aanpak is de mogelijkheid om de dekking en flexibiliteit ter plaatse te vergroten. 

 

Salmonella Nemis Rapid Detection

Assortiment