Dry Fogging by Devea

Philease - Genius

Vandaag al zetten voedselagentschappen in op de WGS-techniek (Whole Genome Sequencing), een DNA-techniek waarbij het DNA van besmette mensen gelinkt kan worden met het bedrijf waar de uitbraak is ontstaan… zelfs vele jaren na de feiten en met de nodige gevolgen van dien. Bij cases zoals Vleeswaren Offerman en Greenyard werden besmette mensen met de WGS-techniek gelinkt werden aan desbetreffende bedrijven.  Met grote verliezen, rechtzaken en zelfs sluiting tot als gevolg.

​Het is van levensbelang om de huidige schoonmaak- en desinfectie methodes te onderzoeken en indien nodig te verbeteren en out of the box oplossingen in te gaan zetten.

 

De oplossing voor uw risico beheer strategie!

Led techno kan in samenwerking met Greenx Biorisk Elimination Solutions een out of the box technologie aanbieden om ruimtes en materialen volledig te decontamineren tot log6 zodat micro-organismen geen schijn van kans maken, zelfs in uw high risk areas.

 

Waarom dry foggen met de Phileas?

Ook de moeilijk bereikbare oppervlakten worden gereinigd: De ultrafijne druppels laten geen enkele oppervlakte onberoerd. Met dry fogging desinfecteer je elke millimeter van de ruimte, ook de moeilijk bereikbare plaatsen.

Niet schadelijke voor uw materiaal en apparatuur: De mist van de Phileas 02 Safe is niet schadelijk voor elektrische apparaten of corrosiegevoelige materialen. De ruimte voor desinfectie niet volledig leeggemaakt te worden en kan alles zonder probleem op zijn plaats blijven staan.

Makkelijk in gebruik: Iedereen kan de Phileas O2 Safe gebruiken. Dankzij de user-friendly interface kan je in enkele simpele stappen aangezet en gebruikt of zelfs voorgeprogrammeerd worden.

Bruikbaar voor oppervlakten van 0,2 m³ tot 600 m³ met één toestel.

Alle toestellen zijn draagbaar of verplaatsbaar