Koop 1 microman E en krijg de tweede aan de halve prijs.

Pipet E-MAN

ERGONOMISCHE PIPETTERING VOOR NIET-WATERIGE VLOEISTOFFEN

MICROMAN® E positieve-verplaatsingspipetten, samen met capillaire zuigers, bieden de hoogste precisie bij het ergonomisch pipetteren van niet-waterige monsters, zoals viskeuze of vluchtige vloeistoffen. De capillaire zuigers werken als een injectiespuit en elimineren het luchtkussen tussen het monster en de wegwerpzuiger, zodat de nauwkeurigheid van de pipet niet wordt beïnvloed door de fysieke eigenschappen van het monster.

 

De voordelen op een rij: 

  • VERONTREINIGINGSVRIJ PIPETTEREN

Minimaliseer het potentieel voor pipet, monster en menselijke besmetting met MICROMAN E. Gooi de punt van de capillaire zuiger (CP) veilig weg met een druk op de knop.

  • BETROUWBARE RESULTATEN, ZELFS MET NIET-WATERIGE VLOEISTOFFEN

Of het nu gaat om een stroperig, vluchtig, warm of koud monster, MICROMAN E kan de klus met nauwkeurigheid en precisie klaren.
Heb volledig vertrouwen in uw resultaten met de nieuwe volumevergrendelingsschakelaar die het risico op een toevallige volumeaanpassing vermindert.

  • BESCHERM UW PIPETTEN

Positieve-verplaatsingstechnologie maakt de ideale oplossing voor vluchtige vloeistoffen die kan mechanische pipetzuigers vervuilen en aantasten.

  • CAPILLARY PISTONS: 100% BESCHERMING TEGEN VERVUILING

De wegwerpzuiger bevindt zich in de capillaire tip zodat gebruikers er zeker van zijn dat er geen schadelijke monsters zal de pipet vervuilen.

Bekijk de mogelijkheden

Klik hier →