Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced

Neogen plate reader

Optimaliseer uw menselijk kapitaal door te investeren in automatisatie

Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced

De Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced is een compact instrument dat de telling van 10 verschillende Neogen Petrifilm™ Plates en de Neogen Petrifilm™ Staph Express Disk automatiseert om de productiviteit van het laboratorium te verhogen en nauwkeurige, consistente aflezingen te verzekeren. Dankzij de Neogen Petrifilm™ Plate Manager Software worden de resultaten opgeslagen voor gegevensanalyse.

De Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced telt 10 verschillende Neogen Petrifilm™ Plates: Snelle Aërobe Telling, Snelle Coliform Telling, Snelle E. coli/Coliform Telling, Snelle Gist en Schimmel Telling, Aërobe Telling, Coliform Telling, Enterobacteriaceae Telling, E. coli/Coliform Telling, Select E. coli Telling, Staph Express Telling en Staph Express Disk.

Kenmerken

 • Ondersteunt het tellen van meer dan 10 Neogen Petrifilm™ Plates en de Neogen Petrifilm™ Staph Express Disk met behulp van ingebouwde vaste kunstmatige intelligentie om nauwkeurige resultaten te produceren
   
 • Telt de NeogenPetrifilm™ Plates en de Neogen Petrifilm™ Staph Express Disk op in zes seconden of minder
   
 • Inclusief Neogen Petrifilm™ Plate Manager Software die gebruikers in staat stelt om eenmalige/enkelvoudige rapporten, terugkerende geplande rapporten en real time grafieken te creëren. Rapporten hebben de optie om de resultaten in de loop van de tijd te vergelijken, grafieken (staaf, lijn, taart) en bedrijfslogo('s) op te nemen.
   
 • Mogelijkheid om 10 barcode symbologieën te lezen voor integratie met laboratoriumprocessen
   
 • Artificial intelligence: combinatie van 'machine learning' en 'deep learning
   
 • Mogelijkheid om de software/rapporten op afstand te openen.

 

Werking Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced

Na incubatie kunnen Neogen Petrifilm™  platen eenvoudig worden ingevoerd in de Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced waar elke plaat wordt afgebeeld en geteld via onboard vaste kunstmatige intelligentie in minder dan zes seconden. De software werd getraind en gevalideerd met een breed assortiment van voedingsmatrices om een accurate plaattelling te verzekeren.

De Neogen Petrifilm™ Plate Manager Software gebruikt een eenvoudige en gestroomlijnde gebruikersinterface om Neogen Petrifilm™ Plaat resultaten te verzamelen, op te slaan en te rapporteren.

Het systeem herkent 10 barcode symbologieën die gebruikers in staat stellen om gemakkelijk details zoals voedseltype en verdunning in kaart te brengen, in plaats van met de hand te inventariseren.

Resultaten kunnen worden geëxporteerd naar het Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) van de gebruiker en andere rapportage tools. Bovendien biedt de Neogen Petrifilm Plate Manager Software gebruikers toegang tot de resultaten vanaf meerdere PC's die zijn aangesloten op een bedrijfsintranet.

 

Kan ik de Neogen Petrifilm™ Plate Reader Advanced testen?

Ja, dat is mogelijk, laat hier je gegevens achter. →