Ohaus actie: Cool it or Heat It: -20%

Ohaus actie: Cool it or Heat It | 20% korting van 8/2/2021 tot 10/04/2021  PIPETMAN L X1200 Specification Ohaus actie: Cool it or Heat It | 20% korting van 8/2/2021 tot 10/04/2021

Actie geldig van 8 februari 2021 tot 10 april 2021. De 20% korting wordt nog verrekend op de aangeduide prijs.

Ohaus Hotplate-Stirrer e-G71HS07C 230V EU

OHAUS Guardian 7000 Hotplate Stirrers zijn ontworpen met uitstekende veiligheidskenmerken en superieure verwarmings- en mengprestaties.

De SmartHousing is chemisch resistent met een innovatief, eenvoudig te reinigen ontwerp dat morsen wegleidt van de interne componenten en het schuine glazen bedieningspaneel.

Het heldere LCD-display bevat intuïtieve pictogrammen, temperatuur-, snelheids- en tijdinstellingen - allemaal ontworpen om de prestaties vanuit het hele laboratorium te controleren.

Ohaus Hotplate-Stirrer e-G71HS07C 230V EU

Ontdek de prijs →

 

 

Ohaus Dry Block Heater, 4 Block, HB4DG, EU

Veelzijdige Dry Block Heaters zijn ideaal voortoepassingen die temperatuurstabiliteit vereisen. Alle units bevatten 4 optionele uitwisselbare modulaire blokken met meer dan 40 keuzemo gelijkheden.

De blokken zijn eenvoudig te gebruiken, er is geen gereedschap nodig. Het gesloten buis-naar-blok contact zorgt voor een maximale warmte-retentie, wat resulteert in een efficiënte verwarming.

Dit digitale model biedt uitzonderlijke temperatuur uniformiteit en -stabiliteit voorherhaalbare resultaten

Ohaus Dry Block Heater, 4 Block, HB4DG, EU

Ontdek de prijs →

Ohaus Incubating Shaker, Light, ISLD04HDG

OHAUS Incubating Light Duty Shakers zijn innovatief ontworpen voor het incuberen van monsters en leveren nauwkeurige en herhaalbare resultaten.

Alle modellen zijn voorzien van onafhankelijke displays met intuïtieve touchpad-bediening en omvatten veiligheidsfuncties die zowel de gebruiker als de monsters beschermen.

Deze stevige shakers zijn voorzien van drievoudige excentrische aandrijfsystemen voor een stabiele orbitale beweging met microprocessorbesturing voor een betrouwbare schudwerking.

Ohaus Incubating Shaker, Light, ISLD04HDG

Ontdek de prijs →