ALL IN ONE screening pathogenen? JA, met de MDS van 3M!

3M Hand

Veiligheid tijdens elke stap die u zet met de Neogen® Molecular Detection System

Het is een lange, gecompliceerde reis van boerenfamiliebedrijf naar familiediner. De acties die u onderneemt en de beslissingen die u neemt tijdens deze reis kunnen invloed hebben op consumenten en families overal ter wereld. Met het 3M™ Moleculaire detectiesysteem (MDS) kunt u erop vertrouwen dat uw pathogenentests nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Bespaar tijd en arbeidskosten met gebruiksklare reagentia, één enkel protocol voor alle pathogenen en resultaten op dezelfde of de volgende dag. Met zijn ruimtebesparende ontwerp en de mogelijkheid meerdere types pathogenen gelijktijdig te testen, helpt het systeem u bovendien uw productiviteit te verbeteren en producten snel vrij te geven. Daardoor kunt u zowel uw consumenten als uw bedrijf en uw winstgevendheid beschermen.

 

Maak kritische beslissingen sneller met Neogen® MDS

Zekerheid over je testproces voor pathogenen (Salmonella, Listeria sp., Listeria monocytogenes, Campylobacter, E. coli, Stec Gene Screen en Cronobacter)?

Tijd en arbeidskosten besparen met gebruiksklare reagentia.

Eén protocol voor alle pathogenen en resultaten op dezelfde dag of de volgende dag.

 

Neogen® Molecular Detection System helpt u om efficiënt te werken en snel producten vrij te geven dankzij het ontwerp en de mogelijkheid om op meerdere soorten pathogenen tegelijk te testen.

 

 

In drie stappen naar betrouwbare resultaten.

1.Instellen.

Schakel het systeem in, start de software en voer uw gegevens in. Breng de verrijkte monsters over naar de vooraf gevulde lysis-buizen.

2. Draai de test.

Verwarm de lysis-buizen en laat ze afkoelen. Voeg het lyse-monster toe aan de reagensbuizen.

3. Krijg de resultaten.

Druk op Start, laad het instrument en ga u bezig houden met andere werkzaamheden. Bewaak  real-time de vermoedelijke resultaten als er pathogeen DNA wordt gedetecteerd.

Innovatie die evolueert

Gebruik baanbrekende technologie die evolueert om te voldoen aan uw behoeften, met de Neogen® Moleculaire detectietests van de volgende generatie. Ons productenassortiment groeit voortdurend; dus als de markt verandert, zijn wij aanwezig met de nieuwste technologie die bruikbaar is met de MDS.

Doordat ze gebruikmaken van isothermische DNA-versterking en bioluminescentiedetectie om de beperkingen van eerdere systemen te overwinnen, kunnen deze assays tot wel 1-5 CFU doelmateriaal detecteren per origineel monster. Zelfs in de meest uitdagende monstermatrices.

De gebruiksklare reagentia maken de kans op fouten minimaal en de procescontrole op basis van een kleurverandering geeft meer vertrouwen. De gestroomlijnde werkprocedure vermindert de tijd die een laborant nodig heeft met 30%. Het is gemakkelijk te leren, eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te implementeren.

Door ons platform voortdurend verder te ontwikkelen en aan te passen, helpen we uw proces veilig te houden in de dynamische branche van het detecteren van pathogenen, zowel nu als in de toekomst.

 

Neogen® Moleculair detectie-instrument (MDS)

Een klein apparaat kan grote invloed hebben op de prestaties van uw laboratorium. Dit betaalbare apparaat, dat slechts weinig onderhoud vereist, beschikt over een compact formaat dat in elk laboratorium past, een stevig ontwerp zonder bewegende onderdelen en een automatische diagnose bij opstarten. Met zijn grote capaciteit van 96 tests en de flexibiliteit om alle tests gelijktijdig te draaien, kunt u uw output maximaliseren.

Neogen® Moleculaire detectiesoftware

Als u belangrijke besluiten neemt die gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijf en de volksgezondheid, hebt u krachtige en intuïtieve software nodig. De Neogen® Moleculaire detectiesoftware levert u resultaten wanneer u die nodig hebt, samen met een gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige ingebruikname en real-time resultaten zodat u snel kunt beslissen.

Welke Molecular Detection Assay zijn beschikbaar?

De ontwikkeling van de Molecular Detection Assay is een continu gegeven, momenteel zijn volgende kits beschikbaar:

 

  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - Campylobacter
  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - Cronobacter
  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - E. colli O157
  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - Listeria monocytogenes
  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - Listeria 
  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - Salmonella
  • Neogen® Molecular Detection Assay 2 - Stec Gene Screen