3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced

3m™ petrifilm™ plate reader advanced

Optimaliseer uw menselijk kapitaal door te investeren in automatisatie

3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced

De 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced is een compact instrument dat de telling van 10 verschillende 3M™ Petrifilm™ Plates en de 3M™ Petrifilm™ Staph Express Disk automatiseert om de productiviteit van het laboratorium te verhogen en nauwkeurige, consistente aflezingen te verzekeren. Dankzij de 3M™ Petrifilm™ Plate Manager Software worden de resultaten opgeslagen voor gegevensanalyse.

De 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced telt 10 verschillende 3M™ Petrifilm™ Plates: Snelle Aërobe Telling, Snelle Coliform Telling, Snelle E. coli/Coliform Telling, Snelle Gist en Schimmel Telling, Aërobe Telling, Coliform Telling, Enterobacteriaceae Telling, E. coli/Coliform Telling, Select E. coli Telling, Staph Express Telling en Staph Express Disk.

Kenmerken

 • Ondersteunt het tellen van meer dan 10 3M™ Petrifilm™ Plates en de 3M™ Petrifilm™ Staph Express Disk met behulp van ingebouwde vaste kunstmatige intelligentie om nauwkeurige resultaten te produceren
   
 • Telt de 3M™ Petrifilm™ Plates en de 3M™ Petrifilm™ Staph Express Disk op in zes seconden of minder
   
 • Inclusief 3M™ Petrifilm™ Plate Manager Software die gebruikers in staat stelt om eenmalige/enkelvoudige rapporten, terugkerende geplande rapporten en real time grafieken te creëren. Rapporten hebben de optie om de resultaten in de loop van de tijd te vergelijken, grafieken (staaf, lijn, taart) en bedrijfslogo('s) op te nemen.
   
 • Mogelijkheid om 10 barcode symbologieën te lezen voor integratie met laboratoriumprocessen
   
 • Artificial intelligence: combinatie van 'machine learning' en 'deep learning
   
 • Mogelijkheid om de software/rapporten op afstand te openen.

 

Werking 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced

Na incubatie kunnen 3M™ Petrifilm™  platen eenvoudig worden ingevoerd in de 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced waar elke plaat wordt afgebeeld en geteld via onboard vaste kunstmatige intelligentie in minder dan zes seconden. De software werd getraind en gevalideerd met een breed assortiment van voedingsmatrices om een accurate plaattelling te verzekeren.

De 3M™ Petrifilm™ Plate Manager Software gebruikt een eenvoudige en gestroomlijnde gebruikersinterface om 3M™ Petrifilm™ Plaat resultaten te verzamelen, op te slaan en te rapporteren.

Het systeem herkent 10 barcode symbologieën die gebruikers in staat stellen om gemakkelijk details zoals voedseltype en verdunning in kaart te brengen, in plaats van met de hand te inventariseren.

Resultaten kunnen worden geëxporteerd naar het Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) van de gebruiker en andere rapportage tools. Bovendien biedt de 3M Petrifilm Plate Manager Software gebruikers toegang tot de resultaten vanaf meerdere PC's die zijn aangesloten op een bedrijfsintranet.

 

Kan ik de 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced testen?

Ja, dat is mogelijk, laat hier je gegevens achter. →