Nieuws & Events

Tools die de isolatie van microben voor detectie of ontdekking van bedreigingen transformeren - Snel, gemakkelijk, efficiënt

InnovaPrep's veld en laboratorium tools maken snelle concentratie van deeltjes, waaronder microben, cellen en exosomen, uit vloeistoffen, lucht en oppervlakken in minder tijd, met minder stappen, en met een grotere efficiëntie.

Lees meer

ALL IN ONE screening pathogenen? JA! het is mogelijk!

Veiligheid tijdens elke stap die u zet... In drie stappen naar betrouwbare resultaten.

Lees meer

De nieuwe Semi-micro balans van Ohaus: The New Adventurer™

De ideale balans tussen inventieve functies en functionele, ongecompliceerde weegmogelijkheden, de OHAUS Adventurer™ heeft alle toepassingen die nodig zijn voor routinematige weeg- en meetactiviteiten.

Lees meer

Geavanceerde Mycotoxine testoplossingen voor laboratoriumgebruik

Neogen® biedt een breed scala aan kwalitatieve en kwantitatieve testkits voor al uw testbehoeften. Ze bieden ook volledige ondersteuning, hulp bij het oplossen van problemen, procedurepagina's

Lees meer

Led techno introduceert de proficiency testen van GSC

Proficiency testing biedt een onafhankelijke evaluatie door uw resultaten te vergelijken met die van anderen in de industrie wereldwijd. Door deel te nemen aan bekwaamheidstests krijgt u meer vertrouwen in uw apparatuur, methoden en personeel en waarborgt u de kwaliteit van de resultaten die klanten van uw laboratorium verwachten.

Lees meer

ENDEAVOR™ 5000 shaker van Ohaus

Endeavor™ Light Duty Shakers zijn verkrijgbaar in 3 modellen: 3 mm omloopbaan, 20 mm omloopbaan of een speciaal model voor microtiterplaten. Alle modellen kunnen gebruikt worden in incubators en koelruimtes.

Lees meer

Hoe haal je het beste uit je vochtanalyser?

In veel verschillende industrieën, van voedselverwerking tot productie en farmaceutica, is het vochtgehalte een belangrijke overweging. Het is dus essentieel om een vochtanalysator van hoge kwaliteit te hebben en te weten hoe je die efficiënt moet onderhouden en bedienen.

Lees meer

Baker Bugbox AX: een nieuwe generatie anaëroob werkstation

De kleinste anaerobe werkplek met interlock in termen van tafeloppervlak. Ideaal voor de sprong van potten naar werkstation.

Lees meer

Wijziging administratie- en transportkosten vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni 2023 hanteren we nieuwe administratie- en transportkosten

Lees meer