Nieuws & Events

3M ™ Clean-Trace ™ Luminometer

3M ™ Clean-Trace ™ Hygiëne Monitoring en Management Systeem biedt voedselveiligheidsprofessionals een compleet systeem van producten bestaande uit een handheld apparaat met luminometer, compatibele tests en een krachtig nieuw softwareplatform, om te controleren of oppervlakken in seconden effectief zijn gereinigd, voor een betere beslissing voorbereiding en auditparaatheid.

Lees meer

New AFi centrifuge: Laboratory Diagnostic and Molecular Diagnostic

Betere resultaten en meer monsters in minder tijd.

Lees meer

De zomerpromo van Gilson: de mini-incubator

Groot voor de inhoud, klein voor de locatie. Nauwkeurige temperatuurregeling dankzij de geïntegreerde digitale regeling.

Lees meer

De voordelen van het gebruik van de 3M Petrifilm

Klaar voor gebruik - verminder of elimineer tijdrovende agarvoorbereiding Bewezen testmethoden voor consistente, betrouwbare resultaten Compacte omvang gebruikt minder opslagruimte/incubatorruimte

Lees meer

De nieuwe Dilugent® Shaker: een nieuw instrument voor een veiliger en traceerbaar gebruik van Dilucup Elegance!

Dilugent® Shaker is ontworpen om een meer efficiënte en herhaalbare workflow bij het maken van verdunningen, naast het besparen van tot 50% van de tijd die wordt besteed in vergelijking met traditionele methoden.

Lees meer

Eurofins Technologies lanceert testen voor de detectie van SARS-CoV-2 op oppervlakten en in voedingssamples (COVID-19).

De VIRSeek SARS-CoV-2 Screen kit maakt het mogelijk om te screenen op het E-gene, dat codeert voor de enveloppe rond de virale schil.

Lees meer

Phileas - Airborne disinfection

Oppervlaktedesinfectie met behulp van Micro Drop Technologie. Bruikbaar voor elk soort oppervlak, zelfs de meest ontoegankelijke. Voor volumes van 0,2 m³ tot 600 m³ met één toestel. Bewezen bruikbaar tegen corona.

Lees meer

Zien we jullie op Laborama 2020?

Laborama 2020, het platform waar de professionele gebruikers en aanbieders uit de laboratoriumsector op een open en vrijblijvende manier met elkaar in contact kunnen treden, gaat door van 19 tot 20 maart 2020 te Brussel Expo.

Lees meer

Tips voor interessante events!

Welke events zijn er voor jouw interesant om bij te wonen?

Lees meer