Nieuws & Events

COMPASS ® Bacillus Cereus

De detectie en de telling van sporen en vegetatieve vormen van vermoedelijke soorten die tot de groep Bacillus cereus behoren in producten die bestemd zijn voor menselijke en dierlijke consumptie.

Lees meer

Een eenvoudige manier om Listeria monocytogenes op te sporen: ontsluit het verborgen potentieel van milieumonitoring

De N-Light Listeria monocytogenes is een kwalitatieve test voor snelle opsporing van door voedsel overgedragen bacteriële pathogeen monocytogenes

Lees meer

De nieuwe Dilugent® Shaker: opteer voor een veilig en traceerbaar gebruik van Dilucup Elegance!

Dilugent® Shaker is ontworpen om een meer efficiënte en herhaalbare workflow bij het maken van verdunningen, naast het besparen van tot 50% van de tijd die wordt besteed in vergelijking met traditionele methoden.

Lees meer

Test je hygiëne protocollen!

De reeks hygiëneprotocollen van IFM is bedoeld voor laboratoria die deze testactiviteiten uitvoeren, of het nu gaat om een interne afdeling van een levensmiddelenbedrijf of een extern testlaboratorium.

Lees meer

3M LM1: De beste oplossing voor hygiënecontrole in uw bedrijf of laboratorium

De 3M LM1 ofwel 3M Clean-Trace LM1 ATP meter, is uiterst nuttig en belangrijk voor diverse sectoren zoals de levensmiddelenproductie, de farmaceutische industrie, de drankenindustrie en de fastfoodsector.

Lees meer

De voordelen van IRIS Salmonella®

Biokar brengt met de IRIS Salmonella® een snelle en betrouwbare test op de markt voor het opsporen van Salmonella.

Lees meer

IFM Quality Services

IFM: de referentie voor alle aspecten van laboratoriumkwaliteitswaarborging

Lees meer

Het belang van zuiver water in je labo!

Water is vaak één de belangrijkste reagentia die er gebruikt wordt in een lab. Het is de basis voor vrijwel alle experimenten en kan veel problemen opleveren indien er gekozen is voor een verkeerde waterkwaliteit of als de waterkwaliteit niet betrouwbaar en reproduceerbaar is.

Lees meer

Wat zijn de vereisten voor een goede groeikamer?

Bij het gebruik van groeikamer is het vanzelfsprekend dat enkele belangrijke aspecten zeker aanwezig en aanpasbaar moeten zijn. We hebben ze voor U opgelijst.

Lees meer