Nieuws & Events

De nieuwe Dilugent® Shaker: een nieuw instrument voor een veiliger en traceerbaar gebruik van Dilucup Elegance!

Dilugent® Shaker is ontworpen om een meer efficiënte en herhaalbare workflow bij het maken van verdunningen, naast het besparen van tot 50% van de tijd die wordt besteed in vergelijking met traditionele methoden.

Lees meer

Phileas - Airborne disinfection

Oppervlaktedesinfectie met behulp van Micro Drop Technologie. Bruikbaar voor elk soort oppervlak, zelfs de meest ontoegankelijke. Voor volumes van 0,2 m³ tot 600 m³ met één toestel. Bewezen bruikbaar tegen corona.

Lees meer

Koop 1 microman E en krijg de tweede aan de halve prijs.

De ergonomisch ontworpen MICROMAN® E positief-verplaatsingspipet, samen met de wegwerpcapillaire zuigerpunten (CP), biedt de hoogste precisie bij het pipetteren van viskeuze, niet-waterige vloeistoffen zoals oliën, bloed, glycerol, en meer.

Lees meer

10% op de series Equinox, Solis en Luna weegschalen van Adam

ADAM weegshalen serie Equinox en Solis een must have voor elk labo. Promo geldig van 1 maart tot 31 maart 2020.

Lees meer

Zien we jullie op Laborama 2020?

Laborama 2020, het platform waar de professionele gebruikers en aanbieders uit de laboratoriumsector op een open en vrijblijvende manier met elkaar in contact kunnen treden, gaat door van 19 tot 20 maart 2020 te Brussel Expo.

Lees meer

Tips voor interessante events!

Welke events zijn er voor jouw interesant om bij te wonen?

Lees meer

Laborama Quality Service Label 2020

Ook in 2020 heeft Led techno weer het Laborama Quality Service Label 2020 ontvangen.

Lees meer

Baker Ruskinn gebruiker wint de Nobel Prijs

De Nobelprijs voor Physiology of Geneeskunde van 2019 werd gezamenlijk toegekend aan William G. Kaelin Jr, Sir Peter J. Ratcliffe and Gregg L. Semenza 'voor hun ontdekkingen hoe cellen zich aanpassen aan de beschikbare zuurstof'. Eén van de centrale tools bij hun onderzoek waren de apparaten van Baker Ruskinn

Lees meer

Get more than numbers — get answers.

3M ™ Clean-Trace ™ Hygiëne Monitoring en Management Systeem biedt voedselveiligheidsprofessionals een compleet systeem van producten bestaande uit een handheld apparaat met luminometer, compatibele tests en een krachtig nieuw softwareplatform, om te controleren of oppervlakken in seconden effectief zijn gereinigd, voor een betere beslissing voorbereiding en auditparaatheid.

Lees meer