Nieuws & Events

Interscience: de Bagmixer 400W

BagMixer 400W vermijdt alle risico's van kruisbesmetting en is een eenvoudig te gebruiken en krachtige lab blender.

Lees meer

Pioneer® Precison weegschaal

De Ohaus Pioneer PX is een betrouwbare en betaalbare balans. Een combinatie van essentiële weegfunctionaliteit en een hoge kwaliteit en haalbaarheid voor verschillende omgevingen (labo-, industriële en onderwijsomgevingen).

Lees meer

Dry Fogging by Devea

Dit jaar werden meer dan 78 besmette voedselproducten teruggeroepen. Met de Phileas decontamineert u ruimtes en materialen volledig zodat micro-organismen geen schijn van kans maken.

Lees meer

IFM Quality Services

De referentie voor alle aspecten van laboratoriumkwaliteitsborging.

Lees meer

Gilson Pipetten Trade-In

Upgrade naar de standaard in pipetteren, ga voor nauwkeurigheid en comfort. Ruil ELK merk of model pipet in (werkend of niet-werkend) en bespaar tot 35% op elke nieuwe Gilson PIPETMAN®.

Lees meer

Eurofins technologies lanceert een betrouwbare Gluten ELISA test

De SENSISpec INgezim Gluten R5 testmethode is geëvalueerd en goedgekeurd door het AOAC Research Institute Performance Tested MethodsSM Program voor gebruik met glutenvrij brood, havermeel en roestvrijstalen oppervlakken, en heeft PTM-certificering nr. 052005 gekregen.

Lees meer

Ohaus: Incubating Light Duty Orbital Shaker

Ohaus 'laboratory shaker', een must voor elk labo. Deze incubating light duty orbital shaker is ideaal om monsters te incuberen en nauwkeurig en herhaalbare resultaten op te leveren.

Lees meer

Ohaus: Incubating Cooling Orbital Laboratory Shaker

Deze Ohaus laboratorium shaker is ontworpen om samples te verwarmen, af te koelen en te shaken. Wanneer een accurate temperatuur vereist is, is dit de beste keuze dankzij het innovatieve gecontroleerde temperatuur systeem.

Lees meer

Ohaus: Extreme Environment Shaker

Met de Extreme Environment Shaker van Ohaus heb je een labo shaker die geschikt is voor extreme omstandigheden die je monsters nodig hebben, zowel inzake vochtigheid, CO2, ...

Lees meer