Nieuws & Events

Symphony is AFNOR gevalideerd ! Snelle telling van gisten en schimmels in 54 uur

SYMPHONY agar maakt de opsomming van gisten en schimmels in alle menselijke en dierlijke voedingsproducten mogelijk, ongeacht hun wateractiviteit.

Lees meer

IFM Quality Services: Programma 2023

IFM is hun missie is om laboratoria te helpen bij het verbeteren en onderhouden van de kwaliteit van hun analyses door het leveren van laboratoriumkwaliteitsproducten en -diensten. In overeenstemming met ISO/IEC 17043 (Cert. 3189-02) leveren ze echte materialen om te testen.

Lees meer

Het klantenportaal van Led techno

Led techno lanceert het klantenportaal, via dit portaal kan je zelf eenvoudig je bestelling doorgeven en je levering opvolgen.

Lees meer

Geeft de spiraalplaatmethode dezelfde resultaten als de traditionele methode?

Enkele voordelen van de spiraalvormige methode.

Lees meer

Proficiency testing: real and ready to test

IFM Food Microbiology Scheme biedt uitgebreide en uitdagende monsters die het best de uitdagingen weerspiegelen die laboratoria dagelijks met succes moeten aangaan. IFM Food PT monsters zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om echt en testklaar te zijn.

Lees meer

instabag van interscience: de filter blender bag met gedehydrateerde media

instaBAG® van interscience is een filterzak die een gedehydrateerde vooraf gedoseerde media bevat, waardoor een 2-in-1 proces mogelijk is. Sla de tijdrovende voorbereiding van media over.

Lees meer

COMPASS ® Bacillus Cereus

De detectie en de telling van sporen en vegetatieve vormen van vermoedelijke soorten die tot de groep Bacillus cereus behoren in producten die bestemd zijn voor menselijke en dierlijke consumptie.

Lees meer

Een eenvoudige manier om Listeria monocytogenes op te sporen: ontsluit het verborgen potentieel van milieumonitoring

De N-Light Listeria monocytogenes is een kwalitatieve test voor snelle opsporing van door voedsel overgedragen bacteriële pathogeen monocytogenes

Lees meer

De nieuwe Dilugent® Shaker: opteer voor een veilig en traceerbaar gebruik van Dilucup Elegance!

Dilugent® Shaker is ontworpen om een meer efficiënte en herhaalbare workflow bij het maken van verdunningen, naast het besparen van tot 50% van de tijd die wordt besteed in vergelijking met traditionele methoden.

Lees meer