Nieuws & Events

Steriele Sample Roll Bag van Interscience

De zak is ontwikkeld om optimale bemonsteringsomstandigheden te garanderen en bewaart de integriteit van de monsters. RollBag kan worden worden behandeld als zacht afval dat kan worden vermalen en verbrand, waardoor de afvalcategorie kan worden gedegradeerd tot een zuinigere categorie.

Lees meer

Ohaus lanceert de PX-series: performantie voor een goede prijs

De PX is betaalbaar, intuïtief ontworpen voor intelligente bediening met een tweedelijns display voor extra informatie, en USB- en RS-232-connectiviteit voor eenvoudige communicatie.

Lees meer

3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced

Scant 3M™ Petrifilm™ Plates in 6 seconden of minder. Met de 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced verhoog je je productiviteit van je lab en verbeter je de nauwkeurigheid na je aflezingen.

Lees meer

Ohaus actie: Cool it or Heat It: -20%

-20% korting op elke incubating shaker, dryblock heater, hotplate-stirrer en hotplate van Ohaus actie geldig van 8 februari 2021 tot 10 april 202

Lees meer

Laborama Quality Service Label 2021

Ook in 2021 heeft Led techno weer het Laborama Quality Service Label 2021 ontvangen.

Lees meer

Symphony is AFNOR validated ! Rapid Enumeration of yeasts & molds in 54 hours

SYMPHONY agar allows the enumeration of yeasts and molds in all human and animal food products regardless of their water activity.

Lees meer

No time: start using 3M™ Petrifilm™ Plates

De 3M™ petrifilm™ platen zijn in tegenstelling tot de traditionele agar-methoden meteen klaar voor gebruik. Zo kan je tijdrovende voorbereidingen verminderen en zelfs elimineren.

Lees meer

Interscience: de Bagmixer 400W

BagMixer 400W vermijdt alle risico's van kruisbesmetting en is een eenvoudig te gebruiken en krachtige lab blender.

Lees meer

Pioneer® Precison weegschaal

De Ohaus Pioneer PX is een betrouwbare en betaalbare balans. Een combinatie van essentiële weegfunctionaliteit en een hoge kwaliteit en haalbaarheid voor verschillende omgevingen (labo-, industriële en onderwijsomgevingen).

Lees meer