Nieuws & Events

3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced

Scant 3M™ Petrifilm™ Plates in 6 seconden of minder. Met de 3M™ Petrifilm™ Plate Reader Advanced verhoog je je productiviteit van je lab en verbeter je de nauwkeurigheid na je aflezingen.

Lees meer

Ohaus actie: Cool it or Heat It: -20%

-20% korting op elke incubating shaker, dryblock heater, hotplate-stirrer en hotplate van Ohaus actie geldig van 8 februari 2021 tot 10 april 202

Lees meer

Laborama Quality Service Label 2021

Ook in 2021 heeft Led techno weer het Laborama Quality Service Label 2021 ontvangen.

Lees meer

No time: start using 3M™ Petrifilm™ Plates

De 3M™ petrifilm™ platen zijn in tegenstelling tot de traditionele agar-methoden meteen klaar voor gebruik. Zo kan je tijdrovende voorbereidingen verminderen en zelfs elimineren.

Lees meer

Interscience: de Bagmixer 400W

BagMixer 400W vermijdt alle risico's van kruisbesmetting en is een eenvoudig te gebruiken en krachtige lab blender.

Lees meer

Pioneer® Precison weegschaal

De Ohaus Pioneer PX is een betrouwbare en betaalbare balans. Een combinatie van essentiële weegfunctionaliteit en een hoge kwaliteit en haalbaarheid voor verschillende omgevingen (labo-, industriële en onderwijsomgevingen).

Lees meer

Dry Fogging by Devea

Dit jaar werden meer dan 78 besmette voedselproducten teruggeroepen. Met de Phileas decontamineert u ruimtes en materialen volledig zodat micro-organismen geen schijn van kans maken.

Lees meer

IFM Quality Services

De referentie voor alle aspecten van laboratoriumkwaliteitsborging.

Lees meer

Eurofins technologies lanceert een betrouwbare Gluten ELISA test

De SENSISpec INgezim Gluten R5 testmethode is geëvalueerd en goedgekeurd door het AOAC Research Institute Performance Tested MethodsSM Program voor gebruik met glutenvrij brood, havermeel en roestvrijstalen oppervlakken, en heeft PTM-certificering nr. 052005 gekregen.

Lees meer