Nieuws & Events

Eurofins technologies lanceert een betrouwbare Gluten ELISA test

De SENSISpec INgezim Gluten R5 testmethode is geëvalueerd en goedgekeurd door het AOAC Research Institute Performance Tested MethodsSM Program voor gebruik met glutenvrij brood, havermeel en roestvrijstalen oppervlakken, en heeft PTM-certificering nr. 052005 gekregen.

Lees meer

Ohaus: Incubating Light Duty Orbital Shaker

Ohaus 'laboratory shaker', een must voor elk labo. Deze incubating light duty orbital shaker is ideaal om monsters te incuberen en nauwkeurig en herhaalbare resultaten op te leveren.

Lees meer

Ohaus: Incubating Cooling Orbital Laboratory Shaker

Deze Ohaus laboratorium shaker is ontworpen om samples te verwarmen, af te koelen en te shaken. Wanneer een accurate temperatuur vereist is, is dit de beste keuze dankzij het innovatieve gecontroleerde temperatuur systeem.

Lees meer

Ohaus: Extreme Environment Shaker

Met de Extreme Environment Shaker van Ohaus heb je een labo shaker die geschikt is voor extreme omstandigheden die je monsters nodig hebben, zowel inzake vochtigheid, CO2, ...

Lees meer

NEW: Pipetman® L x1200 multichannel models

PIPETMAN® L x1200 modellen zijn de nieuwste mechanische multichannel pipetten, een combinatie van ergonomie, prestaties en veilig pipetteren.

Lees meer

Interscience: 40 jaar ervaring in microbiologie

Interscience ontwikkelt en produceert al 40 jaar innovatieve wetenschappelijke apparatuur voor de microbiologie. De producten van INTERSCIENCE staan garant voor veilige en snelle analyses voor de voedings-, farmaceutische, cosmetische, milieu- en medische onderzoeksindustrie.

Lees meer

3M ™ Clean-Trace ™ Luminometer

3M ™ Clean-Trace ™ Hygiëne Monitoring en Management Systeem biedt voedselveiligheidsprofessionals een compleet systeem van producten bestaande uit een handheld apparaat met luminometer, compatibele tests en een krachtig nieuw softwareplatform, om te controleren of oppervlakken in seconden effectief zijn gereinigd, voor een betere beslissing voorbereiding en auditparaatheid.

Lees meer

New AFi centrifuge: Laboratory Diagnostic and Molecular Diagnostic

Betere resultaten en meer monsters in minder tijd.

Lees meer

De zomerpromo van Gilson: de mini-incubator

Groot voor de inhoud, klein voor de locatie. Nauwkeurige temperatuurregeling dankzij de geïntegreerde digitale regeling.

Lees meer