Geavanceerde Mycotoxine Testoplossingen voor Laboratoriumgebruik

Neogen® is een vooraanstaande producent van mycotoxineoplossingen en begrijpt de dynamiek van testbehoeften, die veranderen met de seizoenen. Hun uitgebreide assortiment, kwalitatieve en kwantitatieve testkits, samen met hun fserviceondersteuning, probleemoplossing en in combinatie met hun wijde klantenondersteuning, biedt een allesomvattend programma om uw mycotoxine-testprocedures te verbeteren.

De Reveal® mycotoxinetests bieden snel interpreteerbare kwalitatieve resultaten met minimale training. Voor specifieke analyten zijn de Reveal® Q+ MAX, waarmee vijf tests per monster mogelijk zijn. De Veratox® mycotoxinetests leveren nauwkeurige kwantitatieve resultaten met minimale training, dankzij de waterige extractiemethode die vijf tests per monster mogelijk maakt.

De tests zijn geschikt voor verschillende omgevingen, van snelle operaties die streven naar aanwezigheids-/geen-aanwezigheidsresultaten tot meer technische laboratoriumprocedures. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager of mail ons op info@ledtechno.be of info@ledtechno.nl

 

 

Aflotoxin

Er zijn zowel kwalitatieve als kwantitatieve testkits beschikbaar voor aflatoxine uit onze productlijnen Reveal® en Veratox®.

Aflatoxine M1

Zowel Reveal® als Veratox® bieden nauwkeurige kwantitatieve testkits voor M1.

DON

Zowel kwalitatieve als kwantitatieve testkits zijn verkrijgbaar voor DON uit onze productlijnen Reveal® en Veratox®.

Fumonisine


Zowel onze Reveal®- als Veratox®-lijnen bieden nauwkeurige kwantitatieve testkits voor fumonisine.

Ochratoxine


Zowel Reveal® als Veratox® bieden nauwkeurige kwantitatieve testkits voor ochratoxine.

T-2/HT-2

Zowel Reveal® als Veratox® bieden nauwkeurige kwantitatieve testkits voor T-2/HT-2.

Zearalenon


Zowel Reveal® als Veratox® bieden nauwkeurige kwantitatieve testkits voor zearalenon.

Informatie nodig, laat het ons weten

Laat hier je gegevens achter →