Tools die de isolatie van microben voor detectie of ontdekking van bedreigingen transformeren - Snel, gemakkelijk, efficiënt

Innovaprep

1. Vloeistoffen

De CP Select™

De CP Select™ blinkt uit in de snelle concentratie van bacteriën, schimmels, schimmelsporen en -fragmenten, hele cellen en virussen uit vloeistofmonsters tot 5 liter in enkele minuten.

  Publicaties: 

 

The EasyElute LVC Kit™

De EasyElute LVC Kit™ blinkt uit in de snelle concentratie van parasieten, bacteriën, schimmels, fragmenten, hele cellen en virussen uit vloeistofmonstervolumes tot 100 L!

 Publicaties: 

 

2. Lucht

AirPrep Samplers

AirPrep Samplers verzamelt microben in de lucht van 0,01 µm tot 10 µm met behulp van een hoge stroomsnelheid op een droog electretmedium. Met de AirPrep Filter & Elution Kit wordt het monster in enkele seconden teruggewonnen in een vloeistof.

Publicaties: 

 

 

3. Oppervlakken

Concentrating Pipette

Een door NASA ontwikkelde methode: door oppervlaktebemonstering met grote oppervlakken (tot 1 m2) met doekjes kunnen microben worden teruggewonnen van oppervlakken en voorwerpen, het doekje wordt kort in een buffer gevortexd en geconcentreerd met de Concentrating Pipette voor same-shift resultaten met behulp van PCR .

Toepassingsadvies:  Large-area surface sampling of critical spaces

Publicatie:   2021 - Cleanroom microbiome complexity impacts planetary protection bioburden