Koopjeshoek: apparatuur


12 maanden garantie inbegrepen

Gratis nazicht van de toestellen door onze servicemonteurs voor verzending

Aanbieding geldig tot einde voorraad

 


 

 

 

Automatic Pipettor Giraffone 1 box

Een oplossing om eenvoudig te pipetteren in LAF-kasten.

Lees meer

Biotool E-vec met 4l pp fles en deksel

Een compleet afvalsysteem ideaal om te gebruiken met kritische of gevaarlijke goederen (pathogenen, alle klasse III en IV biologisch gevaarlijk afval)

Lees meer

BioTool PetriSphere, complete without jar

Het anaërobe gassysteem PetriSphere® bestaat uit een microprocessorgestuurd regelsysteem als eenheid, samen met een membraanpomp, een gastankaansluiting en een spoelgassysteem waarmee de lucht kan worden vervangen door een gasmengsel dat op uw anaërobe pot is aangesloten.

Lees meer

Hydrosense Legionella Field Filtration Kit

Labwit broedstoof 50L

De LABWIT ZXDP-serie Direct Heating Incubators bieden een economische incubatie van micro-organismen. De Incubators zijn gebouwd met een hightech  microprocessorbesturing die een nauwkeurige temperatuurregeling (PID) van de kamer in het bereik van omgevingstemperatuur +5°C tot 65°C handhaaft.

Lees meer

Labwit Eco Orb Shaking Inc. 34L heating only

Economische 34L orbitale benchtop schudincubator

Lees meer

Labwit waterbad 25L met tentdeksel en zonder circulatie

Labwit® waterbaden combineren een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid met een superieure temperatuurbeheersing en uniformiteit. De badtemperatuur wordt tot op ±0,1°C nauwkeurig geregeld door een P.I.D.-microprocessorbesturing voor optimale, reproduceerbare badcondities.

Lees meer

Memmert WNB 45 waterbad 45 L + tentdeksel

De Memmert basic WNB45 met couvercle pupitre is een 45-liter badkuip. De badkuipen en oliebaden van Memmert zijn volledig vervaardigd uit inoxydabel roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie.

Lees meer

NuAire 5810 Direct Heat IR CO2 Incubator 200L

De In-VitroCell ES (Energy Saver) NU-5810 Microbiologische CO2-incubator beschikt over een droge sterilisatiecyclus van 145 ° C en een bevochtigde decontaminatiecyclus van 95 ° C als extra verdediging tegen besmetting door de incubator en biedt een optimale gecontroleerde omgeving voor celgroei.

Lees meer

Ovan OM-10-e Orbital midi schudder

Orbitaal schudapparaat, geschikt voor middelgrote containers, erlenmeyers flash, vaten, enz. Snelheid regelbaar, gecontroleerd door microprocessor. Constante snelheid, onafhankelijk van de belasting.

Lees meer

Adam PGW253I Balans 250g op 0.001 G

De PGW precisiebalansen van Adam Equipment zijn ontworpen om de ultieme snelheid en nauwkeurigheid te leveren in een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar model.

Lees meer

Ovan mcg15 e kit micromagmix digitale magneetroerder

Digitale magneetroerder met verwarming, geregeld door een microprocessor.

Lees meer