Mettler Toledo

v Voor al uw laboratoriumtoepassingen

o De precisie-instrumenten van METTLER TOLEDO vormen de basis van onderzoeks- en kwaliteitscontrolelaboratoria over de hele wereld. Ons uitgebreide productassortiment biedt u flexibiliteit en precisie bij elke toepassing.

v Voor onderzoek en ontwikkeling

o De grenzen verleggen van wat mogelijk is, is essentieel voor geweldige nieuwe ontdekkingen in onderzoek en ontwikkeling. METTLER TOLEDO biedt u meetinstrumenten van de hoogste precisie, evenals vele innovatieve technieken die ervoor zorgen dat uw onderzoek snel en effectief verloopt.

o Wij bieden apparatuur die alles mogelijk maakt, van ultrasnelle materiaalanalyse tot uiterst nauwkeurig wegen. Dus of u nu een volledig geautomatiseerde organische synthese wilt uitvoeren, ergonomisch met vloeistoffen wilt omgaan of een verwerkingsdoel in uw labo wilt bereiken, wij bieden u de essentiële instrumenten die u nodig hebt.

v Voor uw laboratoriumtoepassingen

o METTLER TOLEDO biedt een breed portfolio aan hoogwaardige laboratoriuminstrumenten voor toepassingen in bijvoorbeeld academisch onderzoek, de farmaceutische industrie, chemie, F&B en testlaboratoria.

o We maken gebruik van onze decennialange expertise om hoogwaardige instrumenten te ontwikkelen die voldoen aan de belangrijkste behoeften van elk laboratorium: betrouwbare resultaten, efficiënte workflows en gebruiksgemak. Ons uitgebreide pakket aan software, accessoires en verbruiksartikelen ondersteunt de naleving van de voorschriften, verbetert de prestaties van de instrumenten en vereenvoudigt uw werk in het lab.