NEMIS Technologies AG

NEMIS Technologies is in 2018 mede opgericht door haar management, de Tel Aviv University en Biosynth Carbosynth AG, de Zwitserse Foodtech-Diagnostics start-up wordt gedreven door een interdisciplinair team van experts, wetenschappers en business builders. Het team van Nemis Technolgoies is geïnspireerd om één van de belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw aan te pakken.

 

Bij NEMIS geloven ze dat veilig voedsel een mensenrecht is. Ze streven ernaar om het een wereldwijde realiteit te maken. Daarom zetten ze zich in om voedselproducenten in staat te stellen voedsel van de hoogste kwaliteit en veiligheid te leveren. Ze streven ernaar om de status quo van pathogeendetectie uit te dagen en zo de toekomst van moderne voedselsystemen vorm te geven.

 

Hun snelle test voor de detectie van Listeria monocytogenes in de productieomgeving is in het bezit van het AOAC Performance Tested Methods-certificaat en is al op diverse belangrijke markten commercieel verkrijgbaar. Verwacht wordt dat meer tests ter aanvulling van het NEMIS-productgamma voor voedsel- en hygiënetests op de markt zullen komen. O&O-activiteiten op het gebied van aanvullende tests en technologiecomponenten worden voortdurend uitgevoerd en niet openbaar gemaakt.