ADAM Weegschalen: Series EQUINOX en SOLIS -

Equinox

Equinox

Equinox-balansen bieden een uitstekende nauwkeurigheid voor laboratoria die zeer gedetailleerde tests uitvoeren. De Equinox is ideaal voor faciliteiten voor onderzoek en kwaliteitsborging; wetenschappelijk onderwijs; precisie tellen; en productie- en productietoepassingen die uiterst nauwkeurige resultaten vereisen. Een kleuren touchscreen biedt intuïtieve bediening, met menu's op basis van pictogrammen en gemakkelijk toegankelijke applicaties.

De functies die de Equinoxserie van uitzonderlijke waarde maken:

 • Gewichtscontrole

De uniformiteit wordt verbeterd voor batches door te controleren of het gewicht van een bepaald object boven, onder of op het vooraf bepaalde specifieke gewicht is.

 • Dichtheidsbepaling

Bereken de dichtheid van vloeistoffen en vaste stoffen direct met de schaal wanneer u deze gebruikt met de optionele dichtheidskit

 • Statistiek

Voer statistische analyses uit op een reeks metingen en geef de resultaten weer voor minimum- en maximumwaarden, gemiddelde, standaardafwijking en meer.

 • Formulering

Bereidt een mix voor door een set componenten in de handmatige modus te doseren, of roep een formule op met de ingrediënten en toleranties die eerder in de database zijn ingevoerd.

 • Textiel

Meet en toon de lineaire massadichtheid van wol en garen. Sla het textiel op in de database en haal het terug.

 • Tellen van stukken

Krijg een hoge mate van nauwkeurigheid om inventaris te volgen en op te nemen. Voer een steekproefgrootte in of zoek naar onderdelen in de opgeslagen database. Het scherm verschijnt
het gewicht per eenheid, het aantal getelde stukken en het totale gewicht.

 • Weging in percentage


Bereken direct percentages of vergelijk producten met een monster van het referentiegewicht tijdens kwaliteitscontroles.

 • Dynamische / weegdieren

Verbeter de nauwkeurigheid van metingen bij het wegen van dieren of vloeistoffen. De schaal berekent het gemiddelde gewicht van een dier of stof op basis van de kracht die gedurende een bepaalde periode op het plateau wordt uitgeoefend.

 

Solis

Met hun grafische weergave met hoge resolutie en intuïtieve functies bieden Solis-weegschalen een opmerkelijke oplossing voor verschillende laboratoriumtoepassingen. Solis is ideaal voor laboratoria voor onderzoek en kwaliteitsborging; wetenschappelijk onderwijs; precisie tellen; en met productie- en pilotproductietoepassingen die nauwkeurige resultaten vereisen. Het Solis-toetsenbord is gemakkelijk te gebruiken, met gemakkelijk leesbare knoppen en handige navigatiepijlen voor eenvoudige bediening.

 

De functies die  de Solis-serie van uitzonderlijke waarde maken

 • Gewichtscontrole

Verkrijg superieure uniformiteit voor batches door te controleren of het gewicht van een bepaald object dat is boven, onder of bij het gespecificeerde gespecificeerde gewicht.

 • Tellen van stukken

Krijg een hoge mate van nauwkeurigheid om inventaris te volgen en op te nemen. Solis is ideaal voor vele taken, zoals het meten van farmaceutische producten of het tellen van kleine onderdelen of componenten in productieprocessen. Voer een steekproefgrootte in of zoek naar onderdelen in de opgeslagen database. Het display toont het gewicht per eenheid, het aantal getelde stukken en het totale gewicht.

 • Dynamische / weegdieren

Verbeter de nauwkeurigheid van metingen bij het wegen van dieren of vloeistoffen. Bij het wegen van dierende schaal berekent het gemiddelde gewicht inop basis van de kracht op het bord gedurende een bepaalde periode, bevries vervolgens het weergegeven resultaat. Dynamisch wegen is ook nuttig bij het wegen van bewegende stoffen, zoals vloeistoffen.

 • Weging in percentage

Bereken direct percentages of vergelijk producten met een monster van het referentiegewicht. Gebruik procent wegen om de kwaliteitscontroleprocessen te verbeteren.

 

 • Dichtheidsbepaling

Bereken de dichtheid van vloeistoffen en vaste stoffen direct met de schaal wanneer u deze gebruikt met de optionele dichtheidskit
(beschikbaar met geselecteerde modellen).

 • Formulering

Bereid een mix voor door een set componenten in de handmatige modus te doseren, of roep een formule op met de ingrediënten en toleranties die eerder in de database zijn ingevoerd.