Baker Ruskinn gebruiker wint de Nobel Prijs

Invivo Baker Ruskinn
Sinds 1998 werkt Baker Ruskinn samen met baanbrekende wetenschappers over de hele wereld om doorbraken te maken in celonderzoek. In die jaren hebben onderzoekers hun leven gewijd aan het bevorderen van kennis en begrip van het gedrag van cellen. En dat betekent vanaf dag één dat u erop moet kunnen vertrouwen dat uw resultaten te vertrouwen zijn.
 
Eerder vandaag (maandag 7 oktober om 11.30 uur GMT) werd de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde 2019 gezamenlijk toegekend aan William G. Kaelin Jr, Sir Peter J. Ratcliffe en Gregg L. Semenza "voor hun ontdekkingen over hoe cellen voelen en zich aanpassen naar zuurstof beschikbaarheid. "
 
Zowel William G. Kaelin Jr als Sir Peter J. Ratcliffe zijn al lang bestaande klanten van Baker Ruskinn. Hun ontdekkingen over hoe cellen zich gedragen werden mogelijk gemaakt door de revolutionaire technologie ontwikkeld door Ruskinn Technology Ltd (nu erkend als Baker Ruskinn).
 
Baker Ruskinn is buitengewoon trots op zijn deel van de reis die heeft geresulteerd in de Nobelprijs voor William G. Kaelin Jr, Sir Peter J. Ratcliffe en Gregg L. Semenza.
 
In 1988 werkte Andrew Skinn (oprichter van Ruskinn Technology Ltd) samen met Sir Peter J. Ratcliffe en zijn team met een visie op de ontwikkeling van zuurstoftechnologie voor precisieregeling met de lancering van InvivO2. Het InvivO2-werkstation is ontworpen en gebouwd om de fysiologie van uw onderwerp na te bootsen, waardoor u de zekerheid krijgt van nauwkeurige resultaten onder gecontroleerde omstandigheden. Hiermee kunt u de meest complexe celinteracties bestuderen onder nauwkeurige fysiologische omstandigheden, waarbij zuurstof, koolstofdioxide, temperatuur en vochtigheid worden gereguleerd en onderhouden.
 
Bij Baker Ruskinn geloven we dat we met opmerkelijke geesten en uitzonderlijke hulpmiddelen geweldige dingen kunnen bereiken. We weten dat dit soort doorbraken zelden 's nachts worden gemaakt. We weten dat het jaren van hard werken en toewijding kan duren. We weten dat u op ons vertrouwt om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Dat is de reden waarom al onze producten zijn ontworpen met precisie vakmanschap en streng getest.
 
Verken het Physoxia- en Hypoxia-gedeelte van de Baker-website voor webinars, whitepapers en gepubliceerde artikelen over cultuur zoals de natuur het bedoeld heeft, evenals de beste tools voor de beste wetenschap!
 
Bron: Baker Ruskinn