Ohaus: Extreme Environment Shaker

- Ohaus extreme envrironment shaker: SHEX1619DG

Extreme environment shaker

Een hoogwaardige Orbital Shaker ontworpen om extreme omgevingen te weerstaan tot 100% luchtvochtigheid.


OHAUS Extreme Environment Shakers zijn ontworpen voor gebruik in toepassingen die CO2 en vochtigheid vereisen voor een optimale celgroei. De afneembare controleunit met touchpad kan met zijn lange kabel (1,70m) en zijn magnetische bevestiging aan de buitenkant aan de meeste incubators of laboratoriumbank bevestigd worden. De basis van de shaker wordt binnen de incubator geplaatst en bediend door het touchpad-controlemechanisme. Deze shaker is voorzien van een IP65-motor.

 

Aangepast aan alle omstandigheden

Vertrouw op de unieke constructie van deze orbitaalschudder en zijn uitzonderlijke snelheidsregeling. Een combinatie van nauwkeurigheid en duurzaamheid onder de meest extreme omgevingsomstandigheden.

Optimale laadcapaciteit

De beste van zijn klas inzake laadcapaciteit, waardoor de efficiëntie van de incubator wordt gemaximaliseerd. Aanpasbaar voor elk gebruik dankzij de meer dan 50 beschikbare onderdelen.

 

Herhaalbare resultaten

Dankzij het exclusieve accuaangedreven schudsysteem kunnen herhaalbare resultaten snel en nauwkeurig bereikt worden. De drievoudige excentrische aandrijving zorgt voor soepel en stabiel schudden gedurende de hele cyclus.
 

 

 

Motion Orbital, 19 mm
Capacity 16 kg
Speed range 15 rpm - 500 rpm
Tray Size  33 cm x 33 cm
Control Digital
Drive System Brushless DC Motor; Tripple Eccentric
Calibration  Speed callibration
Timer 1 second - 160 hours
Communication RS232 (Included)
Safety  TUV

 

Artikelnr. 30391816

€ 3 300,00

excl. 21% BTW