Ohaus: Laboratorium Shaker: Incubating Light Duty Orbital Shaker

INCUBATING LIGHT DUTY ORBITAL SHAKERS _

Incubating Light Duty Orbital Shaker

OHAUS Incubating Light Duty Shakers zijn innovatief ontworpen om monsters te incuberen en leveren nauwkeurige en herhaalbare resultaten. Deze laboratorium shakers zijn voorzien van onafhankelijke displays met intuïtieve touchpadbediening.  En bevatten veiligheidsfuncties die zowel de gebruiker als de monsters beschermen. Deze robuuste shakers zijn voorzien van drievoudige excentrische aandrijfsystemen voor een stabiele orbitale beweging met microprocessorbesturing voor een betrouwbare schudactie.

 

Flexibel in gebruik

De shaker is ontworpen om flexibiliteit te bieden in uw toepassingen, dit door een combinatie van de lade met en capaciteit van 4 kg en met meer dan 10 gemakkelijk te installeren accessoires.

Digitale regeling

Digitale regeling voor betrouwbare en herhaalbare schudsnelheid. Voorzien van een gecontroleerde temperatuurkalibratiefunctie voor gevoelige toepassingen.

Gemakkelijk aanpasbaar

De microplaatschudder is ontworpen om tot 4 microplaten of deepwellplaten vast te houden, of installeer eenvoudig 2 microbuis rekken. Keuze uit twee soorten deksels - een ondoorzichtig deksel voor lichtgevoelig monsters en een doorzichtige deksel voor het bekijken van monsters.

Artikelnr. ISLDMPHDG

1 785,00€ 

excl. 21% BTW