IFM Quality Services: Programma 2023

IFM

IFM Quality Services Pty Ltd is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op alle aspecten van laboratoriumkwaliteitsborging. IFM wordt gevraagd door een breed scala aan organisaties, waaronder accreditatie-instanties, regelgevende instanties, overheidsinstanties en particuliere bedrijven. Als volledig onafhankelijk, particulier bedrijf garanderen ze diensten die objectief, onpartijdig en volledig vertrouwelijk zijn. Hun missie is om laboratoria te helpen bij het verbeteren en onderhouden van de kwaliteit van hun analyses door het leveren van laboratoriumkwaliteitsproducten en -diensten. Hun middelen om dit doel te bereiken zijn het aanbieden van vaardigheidstestprogramma's, referentiematerialen en adviesdiensten.

IFM biedt een programmatische aanpak ter ondersteuning van consistentie in de tijd en tussen analisten. De prestaties van een laboratorium mogen nooit worden beoordeeld op basis van één enkel bekwaamheidsprogramma. In overeenstemming met ISO/IEC 17043 (Cert. 3189-02) leveren ze echte materialen in concentraties en vormen die de soorten materialen die klanten normaal gesproken zouden indienen, sterk nabootsen.

Proficiency tests die regelmatig plaatsvinden (zoals hun maandelijkse programma's) zorgen ervoor dat elke analist kan worden ingeroosterd om mee te doen. Dit geeft labmanagers inzicht in de realiteit van hun labprestaties.Deze aanpak geeft een getrouw beeld van de dagelijkse prestaties van uw laboratorium.

  • PTshedule:  

PT shedule 2023

  • Culture list: 

 https://proficiency.ifmqs.com.au/dropbox/referencematerial/Organism_List.pdf

  • CRMcatalogus:  

https://proficiency.ifmqs.com.au/dropbox/referencematerial/QRD008_CRM_Catalogue.pdf

 

Kunnen jullie me een prijslijst bezorgen?

Laat hier je gegevens achter →