Led techno is nu verdeler van de IDEXX water microbiologie producten voor BENELUX!

IDEXX Water

IDEXX is de wereldleider in watermicrobiologie en levert tests die de veiligheid van drinkwater en andere watervoorraden garanderen voor meer dan twee miljard mensen in 100 landen over de hele wereld. Oplossingen zoals ons Colilert-18, Enterolert DW, Legiolert of Pseudoalert, nu verkrijgbaar bij Led techno.

 

 

Colilert-18®

Colilert-18 is een vloeistofkweekmethode die gelijktijdig coliformen en E. coli in water detecteert met bevestigende resultaten binnen 18 uur.

 

 

 

Enterolert®-DW

Enterolert-DW is een vloeistofkweekmethode die de aanwezigheid van enterokokken in drinkwater detecteert en binnen 24 uur bevestigde resultaten oplevert.

 

 

 

Legiolert®

Legiolert is een vloeistofkweekmethode die Legionella pneumophila (de belangrijkste oorzaak van de veteranenziekte) detecteert in watermonsters en binnen 7 dagen bevestigde resultaten oplevert. De Legiolert-test detecteert Legionella pneumophila in drinkbaar en niet-drinkbaar watermonsters.

 

 

Pseudalert®

Pseudalert is een vloeistofkweekmethode die binnen 24 uur de aanwezigheid van Pseudomonas aeruginosa in watermonsters detecteert zonder extra bevestigingsstappen.