Led Techno kondigt met trots de distributie aan van de producten van InnovaPrep.

Innovaprep Air Sampler

Spannend nieuws! Led Techno is er trots op de producten van InnovaPrep in ons assortiment te mogen verwelkomen. Zoals sommigen van u wellicht al weten is InnovaPrep een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor milieubemonstering. Hun geavanceerde technologie is ontworpen om snel biologische deeltjes uit lucht, vloeistoffen en oppervlakken te verzamelen en te concentreren.

Naast hun geautomatiseerde concentratieapparaten en instrumenten voor luchtmonsters voor contaminatiebewaking, is wat InnovaPrep onderscheidt hun inzet voor innovatie. Met 51 aangevraagde en toegekende patenten stellen hun oplossingen de meest geavanceerde biologische detectiesystemen in staat hun volledige potentieel te realiseren, waardoor de time-to-result drastisch wordt verkort.

We zijn verheugd om InnovaPrep aan boord te hebben en kijken ernaar uit om samen te werken om het veld van de moderne microbiologie vooruit te helpen.

 

 

Airprep Club Sampler 200 LPM met batterij

De AirPrep Cub ACD210 is een nieuwe compacte commerciële versie van de Bobcat Air Sampler, de toonaangevende luchtmonsternemer voor het verzamelen van bioaerosolen sinds 2012. Het maakt gebruik van dezelfde inlaat en snelle filter elutie kit als de Bobcat ACD200. Met de drukknopbediening kan de gebruiker kiezen uit drie debieten en vier looptijden. Dit model heeft een interne oplaadbare batterij.

 

 

Airprep Club Sampler 200 LPM zonder batterij

De ADC220 AirPrep Cub is een nieuwe compacte commerciële versie van de Bobcat Air Sampler, de toonaangevende luchtmonsternemer voor het verzamelen van bioaerosolen sinds 2012. Hij maakt gebruik van dezelfde inlaat en snelle filter elutie kit als de Bobcat ACD200. Met de drukknopbediening kan de gebruiker kiezen uit drie debieten en vier looptijden. Dit model is alleen plug-in (geen batterij).

 

 

CP Select Conc. Pipetsysteem

The Concentrating Pipette Liquid Sample Concentration System is de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke concentratiemethode die beschikbaar is. Het is zeer efficiënt en effectief voor bacteriën, parasieten, schimmels, schimmelfragmenten, hele cellen en virussen. De one-pass methode werkt door robuuste filtratie via de high-flow pipetpunten voor eenmalig gebruik. Het Wet Foam Elution proces herstelt en levert de micro-organismen in een vooraf ingesteld microliter volume schone buffer, klaar voor analyse volgens de methode van uw keuze.

 

CPSelect pipette

DE CONCENTRATING PIPETTE SELECT lost twee belangrijke problemen bij het opsporen van pathogenen op:

  • De gevaarlijke pathogenen in een monster kunnen zeer verdund zijn.
  • Het voor de analyse gebruikte volume is zo klein, dat de bedreiging vaak wordt gemist.

De concentrerende pipetpunten voor eenmalig gebruik zijn in staat om microdeeltjes te vangen, waaronder biologische deeltjes, op basis van de poriegrootte van het membraan in de punt. Na filtratie worden de microdeeltjes afgeleverd in een microliter volume (door de gebruiker selecteerbaar van 150 µl tot 1000µl). Dit volume komt beter overeen met het invoervolume voor analysemethoden zoals immunoassays, qPCR en andere assays, vooral belangrijk voor sporendetectie.

TOEPASSINGEN

  • Industriële microbiële controle
  • Life Sciences R&D
  • Milieubewaking
  • Biobewaking