Nuaire heeft Led techno aangewezen als distributeur voor België en Luxemburg

Nuaire heeft Led techno aangewezen als distributeur voor België en Luxemburg

NuAire Lab Equipment, fabrikant en leverancier van laboratoriumapparatuur, heeft Led techno aangewezen als distributeur voor het hele grondgebied van België en Luxemburg. De twee bedrijven begonnen hun samenwerking in 2013, toen Led techno alleen het Vlaams sprekende deel van België bediende.

 

Led techno heeft met veel succes NuAire Lab Equipment producten gedistribueerd naar zijn klanten daar, waaronder de verkoop van aanzienlijke hoeveelheden aan bedrijven als Vib Zwijnaarde, Janssens en GSK.

Deze uitbreiding vergroot het bereik van Led Techno in de rest van België en verder naar Luxemburg, waar ze hun kennis van de markt kunnen aanwenden om een portfolio van kwaliteitsproducten aan te bieden, ondersteund door een sterke technische dienstverlening.

 

NuAire Lab Equipment, Inc., een particulier bedrijf dat in 1971 in de Verenigde Staten werd opgericht, en Led techno, dat sinds 1983 laboratoria bedient, brengen dus een uitgebreide expertise op de markt om laboratoria in het klinische, onderzoeks- en farmaceutische segment te versterken.

 

De productlijn van NuAire Lab Equipment, Inc. omvat bioveiligheidskasten, aangepaste behuizingen, werkbanken met laminaire luchtstroom, barrièresystemen met beperkte toegang, apparatuur voor de behandeling van dieren, CO2-incubatoren en ultralage vriezers.