Onze troeven

Led techno is een Belgische ‘solutions provider’ voor het labo in zijn algemeenheid en microbiologische laboratoria in het bijzonder. Ons bedrijf kan steunen op +35 jaar ervaring, vandaar dat we u als klant mee kunnen laten genieten van de ervaring en kennis die we gedurende deze +35 jaar hebben opgebouwd. De grootste troeven waar we op kunnen steunen zijn:

 

 

Een zeer uitgebreid productassortiment

Een van de grootste troeven van Led techno is ongetwijfeld het zeer uitgebreide productassortiment. Zo leveren wij meer dan 2.000 artikelen uit voorraad. Jarenlang biedt Led techno een totaaloplossing voor microbiologische controles. Dit alles van eenvoudige testen tot complete uitrustingen en apparaten.Vraag nu ook bij uw labspecialist of accountmanager naar onze nieuwe automatiseringsprojecten… 

 

 

Ruime kennis en ervaring

Led techno biedt u niet alleen extra service onder de vorm van technische ondersteuning , maar ook een team met ruime kennis van voedingsmicrobiologie, opleidingen voor onze klanten, een grote flexibiliteit & snelheid van leveren en een correcte prijszetting.

 

 

Logistieke infrastructuur

Sinds kort beschikt Led techno over een nieuwbouwmagazijn van meer dan 1.000 m² waardoor er meer goederen op stock kunnen worden opgeslagen en wij sneller kunnen leveren aan onze klanten.

 

 

ISO gecertificeerd (ISO 9001:2015)

Led techno is een ISO gecertificeerd bedrijf (ISO 9001: 2015). Tevens stellen we hoge eisen aan onze leveranciers wat betreft hun kwaliteitsnorm en hun producten. Wij streven ernaar om u als klant een zo uitgebreid mogelijk en kwalitatief hoogstaand gamma aan te bieden.  Download hier ons ISO-certificaat.