Biokar Diagnostics

De Solabia Group is aanwezig in de sectoren cosmetica, farmacie, voeding, biotechnologie en microbiologische diagnostiek en heeft met zes productie-eenheden een aanvullende knowhow om een ​​breed scala aan producten aan te bieden. ingrediënten en ingrediënten die wereldwijd worden gebruikt door de cosmetische, farmaceutische en agrofoodindustrie.

In drie decennia is Solabia een internationale groep geworden, het resultaat van perfect beheerde externe en interne groei.

De Solobia Group bengt in hun onderzoeks- en ontwikkelingscentra brengen meer dan dertig onderzoekers van internationaal niveau samen wiens oorspronkelijke knowhow, vector van innovatie, ons de volledige beheersing van de technieken van biokatalyse, enzymatische synthese, gisting, groente-extractie toestaat . Deze complementaire knowhow stelt ons in staat om zowel innovatieve producten als samenwerkingsverbanden met onze klanten en internationaal gerenommeerde onderzoeksorganisaties te creëren.

Door maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als prioriteit te stellen, bevestigt Solabia Group haar inzet voor duurzame ontwikkeling. 

Een strategie gericht op innovatie, een sterk investeringsbeleid, de mobilisatie van al zijn teams, stelt de Solabia Groep in staat zijn doelstellingen te bereiken: om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten en zijn verschillende markten.