HMC Europe

Wij zorgen voor kwaliteit, comfort en veiligheid!
Wij staan bekend om onze hoge veiligheidsnormen en lage levenscycluskosten. Onze autoclaven en veiligheidskasten zijn handig en gemakkelijk te gebruiken.
Elke dag doen we er alles aan om u de beste service te bieden. Ons grote voordeel: Wij leveren betrouwbaar en snel. We hebben de apparatuur en onderdelen meestal op voorraad. Als klein maar voortdurend groeiend familiebedrijf verkopen wij in heel Europa autoclaven en veiligheidskasten. Wij ondersteunen u van het begin tot het einde van uw project en staan ook na de aankoop aan uw zijde met onze getrainde technici. Ons kleine bedrijf wordt door de familie gerund. Teamwork is voor ons een topprioriteit.
 
Milieubescherming is erg belangrijk voor ons!
Dit komt tot uiting in lage levenscycluskosten voor ons gehele productassortiment. Door het hoge energierendement en de lange levensduur bespaart u niet alleen geld, maar ook het milieu.
Voor onze autoclaven vervaardigen wij hoogwaardige materialen tot hightechkamers met gereduceerde massa. Dit zorgt voor energie-efficiëntie met korte verwarmings- en koelfasen. Voor een maximaal rendement vindt de verwarming direct in het voedingswater plaats. Bovendien bereiken we een opmerkelijk laag stroomverbruik en geluidsniveau voor onze biologische veiligheidskasten door gebruik te maken van de nieuwste technologie.
Al onze producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, zodat u lang van uw apparatuur kunt genieten. Dat is niet alleen een kwestie van duurzaamheid, maar ook een meerwaarde voor u. In onze onderhoudscontracten zorgen we ervoor dat een maximale levensduur kan worden bereikt door de apparaten zorgvuldig te onderzoeken. Het beste is om uzelf persoonlijk te overtuigen!