Labrobot

De belangrijkste wetenschappelijke sterktes van LabRobot zijn microbiologie, mechanica, softwareprogrammering en elektronica. Het combineren van de ervaring uit verschillende disciplines is een sleutelfactor bij het ontwikkelen van instrumenten of toepassingen.

Dilucup en Dilusaker zijn centrale elementen in het ontwerp van de applicaties die door LabRobot zijn ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van het innovatieve seriële verdunningssysteem van het bedrijf, Dilucup, combineert LabRobot de modernste mix van staal en microbiologie.

 

 

 

 

Voordelen van het Dilucup-systeem

• Kostenbesparend
Het berekenen van alle kosten voor het produceren van eigen verdunningsbuizen de kostenbesparing door het gebruik van Dilucup zal aanzienlijk zijn.

• Tijd besparen
De tijd die het kost om een ​​verdunning met Dilucup uit te voeren, is min of meer afhankelijk van hoe snel men pipetpunten kan wisselen - geen beweging meer van buizen heen en weer naar de vortexmenger. De berekende tijdsbesparing is ongeveer 10 seconden / buis in vergelijking met de traditionele methode.

• Voorkomen van arbeidsletsel
Als u de buis vasthoudt terwijl deze op de Vortex-menger schudt en deze heen en weer beweegt, kan dit ernstige verwondingen aan het werk veroorzaken.

• Verhoogde kwaliteit
Het verdunningsproces is gestandaardiseerd en consistent, (zelfde tijd en snelheid voor alle verdunningen). Door gebruik te maken van zeer nauwkeurige vulmachines, gamma-sterilisatie en een nauwkeurige kwaliteitscontrole, kan een product van hogere kwaliteit worden gegarandeerd. De Dilucups worden geleverd met een kwaliteitscertificaat.

• Eenvoudig te bewaren en lange levensduur
De verzegelde Dilucup-dozen kunnen gedurende 12 maanden bij normale kamertemperatuur worden bewaard. Na opening heeft het pakket met de dilucups niet langer de oorspronkelijke vervaldatum en moet het daarom niet langer dan 2 maanden in de koelkast worden bewaard. Het oorspronkelijke volume van de media in de kopjes zal veranderen als de verpakking open blijft en bij normale kamertemperatuur.

 

 

De nieuwe Dilugent® Shaker: opteer voor een veilig en traceerbaar gebruik van Dilucup Elegance!

Dilugent® Shaker is ontworpen om een meer efficiënte en herhaalbare workflow te bewerkstelligen bij verdunningen. En zorgt voor een tijdsbesparing van 50% t.o.v. de klassieke methodes.