Labbox


In maart 2006 lanceerden we onze eerste catalogus in Spanje met ongeveer 10 pagina's en 200 referenties van laboratoriumglaswerk (bekers, kolven, pipetten, reageerbuizen, enz.) op basis van drie engagementen: "prijzen altijd laag", "snelle levering" en "tevreden of uw geld terug".
Die eerste catalogus werd gevolgd door een andere, en nog een andere, en zo hebben we vandaag meer dan 4000 referenties van materiaal, verbruiksgoederen, apparatuur en laboratoriumchemicaliën. Naast ons eigen filiaal in Frankrijk hebben we een netwerk van distributeurs in meer dan 50 landen ontwikkeld. We hebben nu meer dan 40 medewerkers, enkele duizenden actieve klanten en een omzet van meer dan 7 miljoen euro.
Vandaag de dag zijn we er trots op dat we dezelfde principes hanteren als bij de oprichting van dit bedrijf. We stellen alles in het werk om onze klanten laboratoriumbenodigdheden aan te schaffen tegen eerlijke prijzen, met een snelle levering en dezelfde behandeling die we graag van onze leverancier zouden willen ontvangen.