Interscience

Al meer dan 40 jaar levert INTERSCIENCE hoogwaardige apparatuur voor microbiologie, speciaal ontworpen voor snelle en veilige analyses in kwaliteitscontrole. Interscience biedt een breed scala aan producten, van de bereiding van solide monsters tot de uiteindelijke bacteriële telling, voor de voedingsmiddelen- en agrofood-, medische, cosmetische en farmaceutische industrie.

Het bedrijf werd in 1979 opgericht door François Jalenques, een natuurkundige die dol is op ondernemerschap. Hij begon met het promoten van een innovatieve methode voor het onderzoeken van contaminanten en ziekteverwekkers voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Interscience wilt zijn partners en klanten hoogwaardige producten en de beste service wereldwijd aanbieden. Als bedrijf hebben ze een solide reputatie opgebouwd van een bedrijf met innovatieve producten die succesvol is, omdat ze zijn aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Sinds het begin hebben ze een passie voor onderzoek en ontwikkeling en het zoeken naar winst is nooit hun hoofddoel geweest.