Ortner Cleanrooms Unlimited

 
 
Ortner is sinds 1985 een sterke en betrouwbare partner op het gebied van cleanroomtechniek. Klanten over de hele wereld vertrouwen op de expertise van Ortner.
 
Waar  staat Ortner voor ...
 
Experts in cleanroomtechnologie
Ze ontwikkelden een eigen expertise en ervaring op het gebied van cleanroomtechniek gedurende 30 jaar. Een sterke focus ligt op het ontwikkelen en produceren van innovatieve systemen en technologieën voor een breed scala aan cleanroom eisen. Een brede portfolio van klanten die uit uit verschillende sectoren komen, waaronder de farmaceutische industrie, de biotechnologie, de gezondheidszorg, de halfgeleiderindustrie en de voedingsindustrie.

Leiders in innovatie
Een pioniersgeest en een sterk R&D-team zorgen ervoor dat ze Europese leiders zijn op het gebied van innovatie op het gebied van cleanroomtechnologie. Ze richten zich op het creëren van omgevingen die microbiologisch schoon zijn en vrij van andere deeltjes met hub apparatuur, systemen en technologieën.
 
Systeemleverancier
Netheid is hun topprioriteit. Ze zijn systeemleveranciers voor luchtsluizen, isolatoren, schone luchtsystemen en decontaminatieprocessen. Ortner biedt oplossingen voor snelle, veilige en betrouwbare cleanroomprocessen om mensen, producten, dieren, onderzoekswerk en het milieu te beschermen tegen verontreinigingsbronnen en deeltjes.