Smeg

De glazenafwasmaschines van Smeg kunnen worden beschouwd als de technologische benchmark in de sector voor het wassen en desinfecteren van glaswerk. Dankzij de jarenlange ervaring heeft Smeg een serie machines ontwikkeld die voldoen aan de eisen van alle laboratoria, zoals efficiënt wassen en desinfecteren, rationeel gebruik van de beschikbare werkruimte en tijdsbesparing.  

De afwascabines van Smeg zijn gemaakt van roestvrij staal AISI 316 L kwaliteit dat bestand is tegen sterke zuren en de gebruikte kunststof materialen zijn het resultaat van meer dan 20 jaar testen en directe ervaring in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Het volautomatische wasproces van de Smeg afglaswerkwasmachines staat garant voor een extreem hoge prestatiekwaliteit en uitstekende controleerbare en in de tijd herhaalbare resultaten.De Smeg afwas- en desinfectiemachines bieden een breed scala aan specifieke trolleys en accessoires voor het wassen van glaswerk.

De verschillende modellen kunnen worden uitgerust met een afvalwaterscheidingssysteem. Hierdoor kan het waswater vol met potentieel vervuilende stoffen worden gescheiden van het spoelwater dat een verwaarloosbare concentratie vervuilende stoffen bevat en daardoor kan worden afgevoerd naar het normale riool. De machines hebben een gecontroleerd wasmiddeldoseersysteem omdat de effectiviteit van het wassen gebaseerd is op de juiste uitvoering van de was- en neutralisatiefasen van het behandelde materiaal.

Het hart van de nieuwe generatie Smeg desinfectiemachines is de mogelijkheid om alle wasparameters te programmeren. Het automatisch wassen garandeert een extreem hoge kwaliteit van de prestaties, waardoor uitstekende controleerbare en herhaalbare resultaten in de tijd worden gegarandeerd en de foutmarge wordt verkleind; het ultramoderne besturingssysteem met 4 microprocessoren die elke uitgevoerde activiteit controleren en de hele informatiestroom die door de machine wordt verwerkt bewaken, biedt de mogelijkheid om alle wasparameters rechtstreeks vanaf de PC te programmeren dankzij de USB, RS232 of LAN aansluitingen en de WDTRACE software.

 

 

 

De basislijn: Model GW3060

Dit model is ontworpen om te werken met 1 of 2 niveaus voor de behandeling van verschillende soorten stoffen en ze hebben de mogelijkheid van wassen, desinfecteren en drogen.

 

 

DE PROFESSIONELE LIJN: MODEL GW6090

Dit is een machine met een grote laadcapaciteit die grote hoeveelheden materiaal in korte tijd kan verwerken en instrumenten van groot formaat kan wassen; zij kan ook tot drie niveaus voor directe injectie van glaswerk of drie niveaus met roterende sproeiarmen laden en biedt de mogelijkheid van een laatste stoomdroogcyclus.